2022 Rewind | Ilyen volt 2022

Idén valamivel visszafogottabb évünk volt az Aftercupnál, mint ahogy az lenni szokott, azonban szerencsére ennek ellenére is akad miről beszámolnunk.

Az év számokban

Idén rendhagyó módon némi statisztikával kezdenénk a Rewind-ot, mely a szavainknál sokkal jobban körülírja az idei teljesítményünket.

2022-ben ezzel együtt összesen 210 posztot készítettünk el nektek

Nem túlzás azt mondani, hogy tulajdonképpen az év nagy részén elláttunk benneteket Aftercup posztokkal, amellyel a környék egyik legaktívabb főként kávés tartalmú oldalának mondhatjuk magunkat.

A posztok megoszlása is eléggé látványos. Jól kirajzolódik, hogy az Aftercup Home, az Aftercup Debrecen és az alkalmazásban megjelenő tartalmak képviselik a 210 idei poszt nagy százalékát.

Körülbelül 10 liternyi kávét fogyasztottunk el idén

És ez a 10 liter csak azokat a posztokat foglalja magában, melyeket a debreceni, nyíregyházi, budapesti és az otthoni oldalunk szerkesztése alatt it

Nagyjából 3000 fotót készítettünk idén

Az Aftercup teljes üzemeltetése alatt nagyjából 3000 fotót készítettünk, melyeknek csak egy töredékét töltöttük fel a felületeinkre.

130 alkalommal frissítettük az appot

Idén összesen 130 frissítést készítettünk az Aftercup alkalmazáshoz, melynek köszönhetően nemcsak a legbiztonságosabb és leginkább karbantartott felületünk, hanem az egyik legaktívabb is.

2022-es kedvencek

Számos izgalmas helyen jártunk idén, melyek között visszatértek a régi nagy kedvenceink is. Mutatjuk a kedvenceiteket:

Debrcenben idén a Kisnápoly bemutatóposztja lett a legnépszerűbb az oldalunkon
Nyíregyházi oldalunkon a Lipóti Pékség lazacos szendvicse volt idén a legnépszerűbb
Budapesti tesztoldalunkon szinte magától értetődő módon a Cat Cafés posztunk lett a top
Otthoni oldalunk legnézettebb posztja idén a mentes palacsinta receptünk lett, melynek egyébként nagyon örülünk, hogy tetszett nektek
A Macaron Bites bemutató posztja pedig az Aftercup alkalmazásban volt a legnépszerűbb

A fotók egyébként kattinthatóak, így akár most is megtekinthetőek az idei legjobb posztjaink.

Az év felfedezettjei

Tekintve, hogy már a nyíregyházi oldalak is több mint egy éve működik, így Nyíregyházán és Debrecenben is tudunk új, 2022-ben felfedezett üzleteket mutatani. Az ebben a részben szereplő kávézók és egyéb vendéglátóhelyek egyébként tényleg nagyon színvonalas üzletek, örültünk, hogy felkereshettük őket és írhattunk róluk.

Nyíregyháza felfedezettjei

Egyik kedvencünk volt idén a Borsó Vegán Coffee Shop, de sok más érdekes helyen is megfordultunk
  • Szafi Street Food & Bakery
  • Csekő Kávéház
  • Mokka Cukrászda
  • Felbermann ÉVA Édességbolt
  • Borsó Vegan Coffee Shop
  • Szendóbár

Mindegyik nagyon különleges és értékes üzlet, érdemes kipróbálni őket.

Debrecen felfedezettjei

Fotónkon a Mon Ami, az egyik legújabb debreceni kávézó

Rengeteg új helyen jártunk Debrcenben is idén:

  • Smart Bisztró
  • Greenwood Coffee
  • Frida Kávéház
  • Kisnápoly
  • Find Tea
  • Cure Coffee
  • The Macaron Bites
  • Franciska Reggeliző
  • Mon Ami

Szintén igencsak színvonalas új üzletek, ahová érdemes betérni.

2022 újdonságai

A lazább, kevésbé mozgalmas év ellenére, számod újítást hoztunk el a követőinknek. Az egyik legfontosabb ezek közül a budapesti tesztoldalunk megnyitása, melynek köszönhetően már három hazai városban érhető el az Aftercup.

Az Aftercup Energy egyik népszerű fotója

Emellett idén ősszel megnyitottuk az Aftercup Energy-t, az energiaitalokkal foglalkozó oldalunkat is, ahol legfőképpen szubjektív véleményünket olvashatjátok a kedvenc energiaitalainkkal kapcsolatban a már megszokott, minőségi Aftercup kivitelben.

A másik nagy újítás maga az Aftercup alkalmazás és annak terjesztése az áruházakban. Az app ebben az évben felkerült a Google Playre és a Huawei AppGallery-be is, melynek köszönhetően egyre népszerűbbé válik az Aftercup. Az appban számos előny érhető el, mint például a nemrég indított Rewards program is, ahol különféle jutalmakat lehet kiváltani az app használatáért cserébe.

Az Aftercup Maps szintén az alkalmazás egyik funkciója, mellyel egy közös térképen tekinthető meg az összes kávézó, amelyben eddig megfordultunk.

Érdemes említeni az Aftercup Enterprise-t és az Aftercup+ oldalunkat is. Az előbbi egy, a helyi kávézók segítése érdekében létrehozott programcsomag, míg a második egy feliratkozóknak készülő oldal, ahová az Aftercup prémium posztjait töltjük fel.

Emellett pedig idén kezdtünk el komolyabban foglalkozni a Tiktokkal is, melyekre kávézós videókat szoktunk feltölteni.

Terveink 2023-ra

Az újévre vonatkozóan nincsenek túl nagy terveink vagy elvárásaink, főleg a már meglevő dolgainkat szeretnénk fejleszteni. Szeretnénk például iOS-re is kiadni az Aftercupot, folytatni a podcastek készítését vagy fejleszteni a Rewards és az Aftercup+ programot. A Tiktok videókra az újévben szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni.

Köszönjük

Köszönjük, hogy idén is velünk tartottatok és követtétek új tartalmainkat. Az Aftercup lassan már hat éves működtetése kizárólag amiatt lehetséges, mert ennyi év után még mindig érdekelnek titeket az egyre változatosabb posztjaink.

Boldog Új évet kívánunk mindenkinek! 🎉