Mon Ami

Ismét egy új kávézót köszönthetünk Debrecenben amely előkelően színesíti a város kávé-, és süteménykínálatát. A Mon Ami nevű kávézót a Martonfalvi utca 2/a alatt találjátok az egyik új épület földszintjén közvetlenül a kettes villamos vonala mellett. Bár nem a városközpontban található, sokmindenhez közel van – például mi is az egyetemre eljuttatott szórólapok között figyeltünk fel az új üzletre.

Alapvetően egy tiszta, modern és elegánsabb jellegű kávézóról van szó, ahol nemcsak kávéból de süteményekből is hatalmas a választék. A kínálatban szerepelnek mentes tejalternatívák, paleo sütemények, sőt még kávéból is többfélét tartanak (egy sötét és egy világos pörkölést). Utóbbi miatt azok számára is vonzó lehet, akik hozzánk hasonlóan a kávék kóstolgatását is élvezik.

Fotóinkon egy sötét pörkölésű kávéból készített americano-t láthattok, illetve egy Marlenkát a süteményes pultok egyikéből. A kávés és a sütis rész is teljesen rendben van, összességében pozitívan csalódtunk az üzlet minőségével kapcsolatban. A kiszolgálást olyan apró extrák teszik mégjobbá, mint például a kávé mellé kihozott pontgyűjtő kártya, amely a már megszokott 9+1-es rendszer alapján működik.

Vendég szemmel szinte minden tökéletesnek látszik a kisebb kezdeti furcsaságok ellenére is. Érzi az ember, hogy a tulajdonosok és a baristák szívügyükként kezelik az üzletük színvonalát. Egy próbát szerintünk mindenképp megér.

A kávézó értékelése


For easy and fast translations, use Aftercup app or scroll down to “Google Translate” widget (widget may appear in hungarian).