Az Aftercup Forum mostantól minden eszközön elérhető

Az Aftercup alkalmazásban hosszú idő óta jelenlevő fórumot a napokban felújítottuk és böngészőben is elérhetővé tettük telefonokon, tableteken és számítógépen is egyaránt.

A megújult Aftercup Forum tulajdonképpen egy közösségi oldal sajátosságait képes nyújtani, ahol legfőképpen a posztok írására/olvasására helyeződik a hangsúly. Mint ahogy bármely más közösségi oldalra, úgy a Fórumba is feltöltjük a posztjainkat.

A posztok mellett elérhető két általános fórum (egy magyar és egy nemzetközi), egy beszélgetési fórum, illetve egy javaslatok rész is.

Az aktív fórumhasználatért cserébe a rendszer kitűzőket osztogat, melyeket bárki össze tud gyűjteni.

A Fórum regisztráció nélkül is olvasható, azonban használata bejelentkezéshez kötött. Bejelentkezni vagy regisztrálni legkönnyebben az Aftercup oldalán vagy az https://aftercup.carrd.co/ webhely beírásával lehet.

A regisztráció egyébként nagyon egyszerű: csupán egy email címre, egy jelszóra és egy felhasználónévre van szükség hozzá.

Az Aftercup Forumot azért hoztuk létre és tettük széleskörűen elérhetővé, hogy elkerülhessük a tartalomvesztést, ha történik valami valamelyik közösségi felületünkkel vagy az alkalmazásunkkal. A szerver, amelyen a Fórumot fenntartjuk, 99%-os működési garanciát ígér és nincsenek rajta korlátozások. A felületet kizárólag mi felügyeljük éppúgy, mint az alkalmazásunkat.

A Forum nagyobb élvezetet nyújt az Aftercup alkalmazásban, amely már bármilyen androidos eszközre letölthető a Play áruházból.