Starbucks, a második irodánk

Debreceni oldalunkon idén sok posztunk megjelent, melyeket igyekeztünk minél jobban szétosztani a helyi kávézók között. A Starbucks főtéri üzletében azonban sokkal többször fordultunk meg, mint ahogy arról beszámoltunk a követőinknek. Ennek leginkább az az oka, hogy a város egyik leginkább tanulásra alkalmas kávézójáról beszélhetünk.

Többször fordult már elő velünk más üzletekben, hogy a körülmények miatt egyszerűen lehetetlen bármibe is belekezdeni – főleg ha az ember laptopon dolgozna – de olyan is volt már, hogy külön felhívták rá a figyelmünket, hogy a hely ahová leültünk az nem tanuló asztal volt. Utóbbit egyébként sok helyen már ki is írják az asztalokhoz.

A Starbucksban ezzel ellentétben szinte minden adott ahhoz, hogy az ember megírjon egy beadandót vagy elkészítsen egy PowerPoint-ot, hiszen oda a legtöbben tanulni/dolgozni járnak és jóval kevesebben vannak azok, akik csak beugranak egy italra. A lényeg tehát, hogy itt szívesen látják az embert, ha hosszabb ideig is élvezné az üzlet szolgáltatásait.

Az őszi-téli hónapokban – főleg amikor az egyetemen már a kormány által meghatározott 18 fokot sem tartották – eléggé gyakran jártunk hozzájuk főként azért, hogy nyugodt és kényelmes körülmények között tanulhassunk, de nem mellesleg Aftercup szempontból is sokat köszönhetünk a Starbucksnak (nyíregyházi oldalunkat például itt terveztük meg annak idején).

A vizsgaidőszak kellős közepén bátran ajánljuk mindenkinek, akár csoportos tanulásra is.


Kiegészítők

For easy and fast translations, use Aftercup app or scroll down to “Google Translate” widget (widget may appear in hungarian).

Elolvastad ezt a cikkünket? Most három pontot adunk érte, ha még ma kéred a jutalmad az Aftercup appban. Koppints ide a pontok kéréséhez!