Karakter 1517

Debreceni oldalunk idei utolsó posztjaként a Karakter 1517-ből hoztunk fotókat, ugyanis kávék mellett már kisebb harapnivalókat, édes süteményeket is vásárolhattok náluk, melyeket a pult mellett található hűtőben készséggel végig is mutat nektek a személyzet. A fotóinkon látható karamellás sütijük például minden bizonnyal édesszájú vendégeik egyik kedvence, hiszen ahogy a méretes karamellás rétegből is sejteni lehet, egy igazán édes finomságról van szó. Megpróbáltuk kikérni a szintén népszerű, állítólag nagyon finom és csak náluk kapható Szabó Magda sütit is, de sajnos – kelendő különlegesség lévén – erről idén lemaradtunk. Egy kellemes, forró kávé mellé azonban bármelyik süteményük megfelelő, így tulajdonképpen egyikkel sem lehet melléfogni.

Nem mellesleg a könyveik és az egyéb ajándéktárgyaik között is érdemes szétnézni, ha szeretteinknek szeretnénk karácsonyi ajándékot vásárolni.


Kiegészítők

Elolvastad ezt a cikkünket? Most három pontot adunk érte, ha még ma kéred a jutalmad az Aftercup appban. Koppints ide a pontok kéréséhez!

For easy and fast translations, use Aftercup app or scroll down to “Google Translate” widget (widget may appear in hungarian).